Botteghin: ''In het verleden was er enige belangstelling''

Botteghin: ''In het verleden was er enige belangstelling''

Het contract van Eric Botteghin is formeel opgezegd en hij is deze zomer transfervrij. De 32-jarige verdediger en Feyenoord gaan nog met elkaar in gesprek over de toekomst, maar de kans is ook aanwezig dat de mandekker nog een avontuur aangaat. Botteghin heeft er nooit een geheim van gemaakt nog eens uit te willen komen voor een club uit Brazilië.

Een transfer binnen Nederland is uitgesloten. ''Ik ben inmiddels gehecht aan de kleuren van Feyenoord en zal nooit spelen in een Ajax of PSV shirt. Ik had het geluk en de eer om samen te spelen met sterren uit het voetbal, zoals Van Persie. Een van de mooiste dingen uit mijn carrière. Misschien zou ik op een dag terug willen keren om in Brazilië te spelen."

Europa is voor Botteghin ook nog een optie, zo laat hij weten in gesprek met Tiroliberoweb. ''Ik zou het ook niet erg vinden om in Italië te voetballen. Ik heb een Italiaans paspoort en de passie van de supporters is daar ongelofelijk. In het verleden was er enige belangstelling van Italiaanse teams, maar officieel heb ik nooit concrete voorstellen ontvangen.''

[readmore=53802]

Lees meer over
PSV Robin van Persie Eric Botteghin ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties