'Feyenoord laat viertal jeugdspelers terugkeren'

zaterdag 11 april 2020 21:15 212.155 keer bekeken 218 reacties Pro Shots

Dylan Vente (20), Achraf El Bouchataoui (20), Jordy Wehrmann (21) en Ian Smeulers (20) keren terug naar Feyenoord, niet om deel uit te gaan maken van de eerste selectie, maar om ingezet te kunnen worden bij het beloftenelftal dat op termijn de Keuken Kampioen Divisie moet bereiken. Voor de vier spelers, allen met ervaring in de eerste of eredivisie, zal dit wellicht als een flinke stap terug gezien worden. 

Feyenoord gaat volgend seizoen deelnemen aan een nieuwe beloftencompetitie voor spelers onder de 21 jaar. Mits dat elftal goed presteert kan het daarna vrij snel toetreden tot de voetbalpiramide. Het liefst met Dirk Kuyt als trainer, al heeft de oud-spits van Feyenoord nog geen ja gezegd tegen dat voorstel. Een toetreding tot de huidige technische staf van Feyenoord 1 is voor Kuyt voorlopig geen optie volgens het Algemeen Dagblad: Dick Advocaat lijkt bij de Rotterdammers te blijven en zou zijn huidige staf niet willen veranderen.

Gerelateerd nieuws
218 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74142 leden - Op dit moment zijn 165 mensen actief, waarvan 57 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved