''Afspraak gemaakt om met één mond te spreken''

dinsdag 7 april 2020 21:55 52.310 keer bekeken 80 reacties Pro Shots

Hoewel er nog geen duidelijkheid bestond over het al of niet doorgaan van de competitie spraken Ajax, AZ en PSV voor hun beurt toen ze stelden dat de eredivisie nu afgelopen zou moeten zijn. Directeur betaald voetbal van de KNVB, Eric Gudde, moest deze binnenbrand vanmiddag blussen. "Het woord solidariteit is een behoorlijk aantal keren gevallen."

"De mensen van Ajax hebben vandaag de duidelijke vraag gekregen: hoe staan jullie er nu in? Vervolgens hebben zij gezegd dat ze vorige week een negatief advies hebben gegeven, maar dat ze zich solidair verklaren als scenario 2 uitgewerkt en uitgevoerd kan worden als de veiligheid is gewaarborgd", aldus Gudde voor de camera van de NOS.

Voorlopig is er de hoop dat de competitie half juni weer hervat wordt. "Vanaf 11 maart hebben we als KNVB een hele duidelijke strategie en scenario's. Er zijn onderweg dingen gebeurd, die heb je liever niet. Vandaag hebben we geprobeerd iets dichter bij elkaar te komen en nadrukkelijk de afspraak gemaakt om met één mond te spreken."

Gerelateerd nieuws
80 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 933 mensen actief, waarvan 266 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved