Elia: ''Nu bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben''

maandag 6 april 2020 16:05 116.175 keer bekeken 218 reacties Pro Shots

Eljero Elia staat tegenwoordig onder contract bij Istanbul Basaksehir, maar wil daar zijn contract niet verlengen. De vleugelaanvaller is nu aan het eind van het seizoen transfervrij en heeft nog steeds de wens om terug te keren bij Feyenoord, ondanks dat Sjaak Troost eerder nog uitsprak geen heil te zien in een hernieuwde samenwerking met Elia. "Ik wil mijn liefde voor Feyenoord niet door één iemand laten belemmeren. Doordat hij niet netjes heeft gehandeld tegenover mij."

"Feyenoord is gewoon een mooie club, net als FC Twente", aldus Elia tegenover VTBL. "Ik vond het niet netjes wat Troost heeft gedaan. Mijn zaakwaarnemer vroeg in een persoonlijk gesprek aan hem wat de opties zouden zijn voor mij om terug te komen naar Feyenoord. Of ze daar open voor zouden staan. Hij  bracht naar buiten dat Feyenoord geen enkele interesse had, en dat ze voor de jeugd zouden kiezen."

Elia kwam in 2015 bij Feyenoord en werd in 2017 landskampioen met de Rotterdammers. "Toen ik bij Feyenoord kwam koos Troost niet voor de jeugd en wilde hij me wél hebben en nu bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben, die helemaal niks voor de club heeft betekend. En als je dan wel andere jongens van mijn leeftijd haalt, die ook spelen, dan denk ik 'oke, so be it. Even goede vrienden'."

Gerelateerd nieuws
218 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 136 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73592 leden - Op dit moment zijn 993 mensen actief, waarvan 249 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved