Boskamp: ''Net als ieder ander voel ik me opgesloten''

maandag 6 april 2020 13:47 35.335 keer bekeken 40 reacties Pro Shots

Zoals velen zit oer-Feyenoorder Jan Boskamp thuis. De 71-jarige Boskamp en zijn naasten zijn gelukkig in goede gezondheid, maar nu hij geen wedstrijden kan kijken zien zijn dagen er heel anders uit. Op straat zul je de analist tegenwoordig niet meer tegenkomen. ​"Ik neem geen millimeter risico."

"Mijn kinderen en kleinkinderen bel ik elke dag. Ze vragen of ze moeten langskomen, maar dat mag niet van mij. Gezondheid is het allerbelangrijkste." Makkelijk is het niet voor de voetbalverslaafde analist. "Mijn vrijheid mis ik het meest. Net als ieder ander voel ik me opgesloten. Gelukkig heb ik een tuin waar ik af en toe naartoe kan", aldus Boskamp voor de camera van VTBL.

Boskamp zoekt zijn toevlucht tot de tv. "Ik heb veel documentaires op Ziggo en FOXie gekeken. Maar ja, die heb ik inmiddels allemaal al gezien. De verveling begint toe te slaan. Series? Niets voor mij. Ik ben wel een groot fan van 'Married... with Children'. Dat vind ik fantastisch. Daar blijf ik normaal gesproken voor thuis, al is dat nu niet zo moeilijk." Dan is er altijd nog zijn fascinatie voor de Tweede Wereldoorlog. "Ik heb nieuwe boekies en 80 dvd's gekocht. Daar heb ik er inmiddels al 40 van gekeken, dus ik moet oppassen. Ik moet ze een beetje opsparen, anders ben ik straks door mijn voorraad heen."

Gerelateerd nieuws
40 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72582 leden - Op dit moment zijn 544 mensen actief, waarvan 171 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved