Senesi: ''De club heeft ons nog niets medegedeeld''

Senesi: ''De club heeft ons nog niets medegedeeld''

Feyenoord komt dit seizoen niet in de problemen. De Rotterdammers zijn financieel gezond en schrijven geen verlies. Ook niet door de coronacrisis. Diverse buitenlandse club hebben een overeenkomst gesloten om een deel van hun salaris in te leveren om het voortbestaan van de club te garanderen.

Bij Feyenoord is dit niet het geval, maar Marcos Senesi geeft aan dat de spelersgroep hiervoor open staat, mocht het zover komen. "De club heeft ons nog niets medegedeeld. Maar als het nodig is zullen we praten en tot overeenstemming komen,'' vertelt de verdediger in gesprek met Olé. ''Nee, men moet solidair zijn met wat er gebeurt en zich realiseren dat voetbal niet belangrijk is."

Senesi heeft zich snel aangepast in Nederland en voelt zich inmiddels helemaal thuis. "Dat komt mede door hoe mijn ploeggenoten mij hebben opgevangen. Ik was zeker van mijn keuze en was vol vertrouwen. Sommigen hebben zes maanden nodig om zich aan te passen aan een andere competitie en een ander land. Ik slaagde er in een maand in om een plek te veroveren.''

[readmore=53823]

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties