''Toekomst kán best aan Feyenoord zijn''

donderdag 2 april 2020 05:58 108.635 keer bekeken 52 reacties Pro Shots

Het is onzeker of de huidige competitie nog afgerond wordt, maar de kans daarop blijft maar slinken. Met de huidige kern, het vrijkomen van salarisbudget en het tegen een mooie winst verkopen van basisspelers ziet de toekomst van de Rotterdammers er niet zo heel slecht uit volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Lange tijd had Feyenoord weinig waarde op het veld staan, maar dat is tegenwoordig wel anders. "Wat dat betreft heeft Feyenoord een opgaande lijn ingezet. Met de zelf opgeleide spelers Justin Bijlow, Tyrell Malacia en vooral Orkun Kökcü, is de club goed op weg. Vooral voor Kökcü is er veel belangstelling, (...). Zijn waarde wordt geschat op zo’n veertien miljoen euro volgens de goed geïnformeerde site Transfermarkt, maar te verwachten valt dat de huidige coronacrisis invloed zal hebben op een eventuele transfer. Het is Feyenoord eraan gelegen Kokcü langer in huis te houden; liever verkopen als de markt weer hersteld is. Bovendien is Kökcü al niet meer weg te denken van het middenveld en zal hij alleen nog maar beter gaan worden", aldus Krabbendam in Voetbal International.

"Als Feyenoord de balans opmaakt, ziet die er niet verkeerd uit. Het basiselftal blijft grotendeels intact, er staat waarde op het veld én er is ruimte in het salarisbudget. Met de huidige spelersgroep blijkt Feyenoord al een ploeg te zijn die moeilijk is te kloppen is. Los van de vraag wat er bij Ajax gaat gebeuren, met spelers die in de belangstelling staan en stonden van Europese clubs – welke gevolgen gaat dat hebben? En los ook van de ontwikkelingen bij PSV, met een nieuwe trainer die zijn dynamische speelwijze zal moeten implementeren. De toekomst kán best aan Feyenoord zijn", zo besluit Krabbendam.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Gerelateerd nieuws
52 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 25 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 63 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved