'Feyenoord wil Fer en Botteghin langer binden'

'Feyenoord wil Fer en Botteghin langer binden'

De kans dat Feyenoord volgend seizoen doorgaat met Leroy Fer en Eric Botteghin is groot. Volgens Voetbal International staan de twee ervaren spelers op de nominatie om nog minimaal één jaar actief te blijven in De Kuip.

Het contract van Botteghin is vorige week formeel opgezegd. De formele opzegging moest op basis van de geldende CAO voor 1 april gebeuren bij verlengde spelerscontracten die aflopen. De club en speler gaan later in gesprek over de toekomst.

Leroy Fer kwam afgelopen zomer transfervrij over naar Feyenoord. De 30-jarige middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend in Rotterdam met een optie voor nog één jaar. De club gaat de optie naar verwachting dan ook lichten. Fer heeft zelf meerdere malen aangegeven bij Feyenoord te willen blijven.

Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia, Calvin Verdonk, Elber Evora en gaan Feyenoord transfervrij verlaten. De gehuurde Edgar Ié keert terug en ook Oguzhan Özyakup en Rick Karsdorp hoeven niet te rekenen op een langer verblijf in De Kuip. De Rotterdammers hebben geen budget om de middenvelder en verdediger over te nemen.

[readmore=53769]

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Calvin Verdonk Rick Karsdorp Renato Tapia Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties