'Feyenoord wil Fer en Botteghin langer binden'

woensdag 1 april 2020 18:07 103.175 keer bekeken 204 reacties Pro Shots

De kans dat Feyenoord volgend seizoen doorgaat met Leroy Fer en Eric Botteghin is groot. Volgens Voetbal International staan de twee ervaren spelers op de nominatie om nog minimaal één jaar actief te blijven in De Kuip.

Het contract van Botteghin is vorige week formeel opgezegd. De formele opzegging moest op basis van de geldende CAO voor 1 april gebeuren bij verlengde spelerscontracten die aflopen. De club en speler gaan later in gesprek over de toekomst.

Leroy Fer kwam afgelopen zomer transfervrij over naar Feyenoord. De 30-jarige middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend in Rotterdam met een optie voor nog één jaar. De club gaat de optie naar verwachting dan ook lichten. Fer heeft zelf meerdere malen aangegeven bij Feyenoord te willen blijven.

Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia, Calvin Verdonk, Elber Evora en gaan Feyenoord transfervrij verlaten. De gehuurde Edgar Ié keert terug en ook Oguzhan Özyakup en Rick Karsdorp hoeven niet te rekenen op een langer verblijf in De Kuip. De Rotterdammers hebben geen budget om de middenvelder en verdediger over te nemen.

Gerelateerd nieuws
204 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 80 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 992 mensen actief, waarvan 233 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved