'Feyenoord hoeft spelers niet om salarisoffer te vragen'

maandag 30 maart 2020 22:45 68.260 keer bekeken 106 reacties Pro Shots

Onder andere Juventus en Barcelona hebben door de coronacrisis hun spelers gevraagd om genoegen te nemen met salarisvermindering. De clubs kunnen daardoor het overige personeel van de club blijven betalen. De topclubs Ajax, AZ, PSV en Feyenoord hoeven hun spelers echter niet om een salarisoffer te vragen.

Dat meldt De Telegraaf. De clubs voeren een ‘structureel gezond financieel beleid’, laten ze weten aan de krant. De Eredivisie-top kan sowieso tot het einde van het seizoen aan alle salarisverplichtingen voldoen. Dat hebben de clubs duidelijk gemaakt aan de spelersraden en overige werknemers. 

Mocht de coronacrisis voortduren tot in het nieuwe seizoen, dan zou de top-vier misschien genoodzaakt zijn om spelers salaris in te laten leveren. Mocht er definitief een streep gaan door het huidige seizoen, verwachten de topclubs geen onoverkomelijke financiële schade. Hoe hoog de kosten zullen oplopen, is afwachten.

Gerelateerd nieuws
106 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 434 mensen actief, waarvan 135 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved