Advocaat: ''Het is overal stil, dus bij mij ook''

vrijdag 27 maart 2020 13:37 69.565 keer bekeken 47 reacties Pro Shots

Dick Advocaat laat weten in gesprek met RTV Rijnmond dat het goed met hem gaat. De 72-jarige trainer zit vooral thuis en volgt het nieuws rondom het coronavirus met veel aandacht. "Ja, je bent er ook altijd wel een beetje bang voor. Verder wil ik het daar niet over hebben, want er zijn mensen die veel meer problemen hebben dan ik."

Advocaat is van mening dat het nu niet gepast is om over zijn toekomst te praten of over Feyenoord. De trainer heeft dan ook amper contact met de media. "Het is overal stil, dus bij mij ook. Wij krijgen ook heel weinig mee. Het belangrijkste nu is dat het coronavirus wordt opgelost."

De Kleine Generaal heeft vertrouwen dat zijn spelers fit blijven. ''Ze hebben programma's, fietsen en hartmeters meegekregen. Voor wat betreft het voetbalgedeelte zit het goed: spelers weten wat ze moeten doen in de tussentijd. De vraag voor iedereen is alleen: hoe lang gaat dit duren?"

Gerelateerd nieuws
47 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 21 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72581 leden - Op dit moment zijn 568 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved