Advocaat: ''Het is overal stil, dus bij mij ook''

Advocaat: ''Het is overal stil, dus bij mij ook''

Dick Advocaat laat weten in gesprek met RTV Rijnmond dat het goed met hem gaat. De 72-jarige trainer zit vooral thuis en volgt het nieuws rondom het coronavirus met veel aandacht. "Ja, je bent er ook altijd wel een beetje bang voor. Verder wil ik het daar niet over hebben, want er zijn mensen die veel meer problemen hebben dan ik."

Advocaat is van mening dat het nu niet gepast is om over zijn toekomst te praten of over Feyenoord. De trainer heeft dan ook amper contact met de media. "Het is overal stil, dus bij mij ook. Wij krijgen ook heel weinig mee. Het belangrijkste nu is dat het coronavirus wordt opgelost."

De Kleine Generaal heeft vertrouwen dat zijn spelers fit blijven. ''Ze hebben programma's, fietsen en hartmeters meegekregen. Voor wat betreft het voetbalgedeelte zit het goed: spelers weten wat ze moeten doen in de tussentijd. De vraag voor iedereen is alleen: hoe lang gaat dit duren?"

[readmore=53735]

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties