Van Bronckhorst begint met voorbereiding bij Guangzhou R&F

donderdag 26 maart 2020 09:32 69.415 keer bekeken 202 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst kan zich gaan opmaken voor zijn eerste echte klus na Feyenoord. De trainer tekende maanden geleden een contract bij Guangzhou R&F, maar vanwege het coronavrius kon Van Bronckhorst nog niet aan de slag bij de Chinese club.

Volgende week begint de voorbereiding op de eerste wedstrijden. ''Hij is met zijn hele selectie zo'n anderhalve week geleden teruggekomen van een trainingskamp in Dubai. Dan moet je in China twee weken in quarantaine. Dat is nu bijna afgelopen.''

''Daarna is zijn selectie nog een paar dagen vrij voordat ze weer het trainingsveld opgaan,'' vervolgt zaakwaarnemer Guido Albers in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Tijdens de quarantaine heeft hij met zijn staf gewoon online doorgewerkt aan de 'nieuwe' voorbereiding, zodat ze straks meteen goed kunnen beginnen."

In China begint het normale leven langszaam weer op gang te komen en ook het voetbal moet weer gaan beginnen. ''Ik denk dat de competitie eind mei wel van start kan gaan.'' Van Bronckhorst werd in januari gepresenteerd bij Guangzhou R&F. Ook Jean-Paul van Gastel en Arno Philips maakte de overstap van Rotterdam naar China.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jean-Paul van Gastel (@jpvangastel_official) op

Gerelateerd nieuws
202 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 50 mensen actief, waarvan 37 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved