Senesi: ''Ik begin mij thuis te voelen in deze prachtige stad''

woensdag 25 maart 2020 10:30 112.765 keer bekeken 122 reacties Pro Shots

Feyenoord presteerde ronduit zwak onder Jaap Stam, maar de trainer had wel een grote hand in de aankoop van Marco Senesi. De Argentijnse verdediger bleek een schot in de roos en zal op termijn met forse winst verkocht gaan worden. Senesi: "Ik had altijd de wens om in Nederland te voetballen."  

"Feyenoord is een van de grootste clubs in de Nederlandse competitie en ik wist dat in het verleden ook andere Argentijnse voetballers hier hebben gespeeld. Het leek mij daarom de juiste club voor mij", aldus de verdediger in Elf Voetbal.

De transfer kwam dus mede danzij Jaap Stam tot stand, maar Senesi speelde slechts kort onder die trainer. "Ik vind het nog altijd spijtig dat ik slechts zo kort met Stam heb kunnen samen werken. Hij heeft mij gebeld toen Feyenoord interesse had, en dat speelde zeker een rol in mijn keuze om naar Feyenoord te komen. Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven. Maar helaas werkt het zo in het voetbal. Er is geen tijd, alleen de prestaties tellen."

Senesi is zich inmiddels al helemaal thuis gaan voelen in Nederland. ''Ik was ook dankbaar dat toen ik in Rotterdam was, mijn moeder bij mij was en dat we samen de stad konden verkennen. Nu ik samen met mijn vriendin en appartement heb in Rotterdam, voel ik mij steeds meer onderdeel van de stad. Ik begin mij thuis te voelen in deze prachtige stad.''

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73529 leden - Op dit moment zijn 903 mensen actief, waarvan 202 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved