Van der Vaart tipt Berghuis: ''Hij is bij Feyenoord de man''

zaterdag 21 maart 2020 13:55 166.430 keer bekeken 224 reacties Pro Shots

Steven Berghuis doet er goed aan om langer bij Feyenoord te blijven. Dat is de mening van oud-voetballer Rafael van der Vaart. Berghuis is dit seizoen één van de smaakmakers van de Eredivisie en lijkt zich daardoor in de kijker te hebben gespeeld bij een aantal buitenlandse club.

"Ik vind namelijk dat hij bij Feyenoord moet blijven", zegt Van der Vaart. "Hij is daar de man, de ploeg is om hem heen gebouwd. Moet je dan straks op je bijna 29ste naar Everton gaan, of zo? Als je daar twee keer niet goed speelt, stellen ze een lompe Engelsman op en ben jij uit the picture, ook bij Oranje."

"Hij komt daar niet binnen als een man die Real Madrid, Juventus, Tottenham, Valencia en Chelsea een paar draaien om de oren heeft gegeven zoals Ziyech. Heeft-ie ook nog dat Watford-verleden."

"Ik gun het hem van harte", vervolgt hij. "Hij heeft zo’n geweldige linkerpoot, is niet snel, maar ziet het sneller. Sevilla of Valencia; daar zou hij best passen, al hebben ze daar al zoveel types zoals hij."

"Maar voor mij als analyticus moet het ook een beetje leuk blijven. Wordt er straks eindelijk weer gevoetbald is Ziyech weg. En Berghuis ook nog? Sorry, maar dan wordt het wel heel schraal allemaal", besluit de oud-voetballer in gesprek met De Volkskrant. 

Gerelateerd nieuws
224 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 68 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74781 leden - Op dit moment zijn 1167 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved