John de Wolf verlengt contract bij Feyenoord met twee jaar

donderdag 19 maart 2020 03:31 88.720 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Het is nog even afwachten of Dick Advocaat nog een seizoen langer hoofdtrainer blijft van Feyenoord, maar John de Wolf, die ook lid is van de staf van Feyenoord, heeft alvast zijn contract met twee jaar verlengd. De Wolf staat nu tot medio 2022 onder contract bij de Rotterdammers. 

De officiële bevestiging is er vanuit de club nog niet, maar De Wolf geeft nu alvast openheid van zaken. "Het klopt dat ik langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf. Zowel de club als ik vonden het totaal niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft meer ruchtbaarheid aan te geven", zo vertelt De Wolf aan het Algemeen Dagblad.

Er was al een hele planning bedacht om het aanblijven van De Wolf naar buiten te brengen, onder andere via FeyenoordTV, maar ook hier gooide het coronavirus roet in het eten. "Daar hebben we dus vanaf gezien. Uiteraard ben ik wel erg blij dat ik na dit seizoen gewoon bij Feyenoord blijf."

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74849 leden - Op dit moment zijn 934 mensen actief, waarvan 319 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved