''We kunnen nu niet over transfers praten''

''We kunnen nu niet over transfers praten''

Dennis Man moet Steven Berghuis gaan opvolgen bij Feyenoord. De Rotterdammers volgen de 21-jarige buitenspeler al enkele weken en hebben ook persoonlijk gesproken met Man. Feyenoord-scout Steven Aptroot is samen met Man gespot in een restaurant.

FCSB-eigenaar Gigi Becali weet officieel van niks. "Ik denk niet dat Man iemand heeft ontmoet. Als dat wel zo is, dan was het in het geheim,'' vertelt hij in gesprek met Tenews. De toekomst van het voetbal is vanwege het coronavirus onduidelijk, dus onderhandelingen worden niet gedaan. ''Maar we kunnen nu niet over transfers praten. We weten niet wat er gaat gebeuren in de wereld."

Het Roemeense medium weet ook te melden dat Feyenoord een bedrag van rond de zeven miljoen euro over heeft voor Man. Becali heeft zelf de vraagprijs bepaald op vijftien miljoen euro. Het contract van Man bij FCSB loopt nog tot medio 2022. De viervoudig Roemeens international speelde dit seizoen tot dusver 24 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 7 assists en 4 doelpunten.

[readmore=53681]

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties