Eredivisie houdt clubs dagelijks op de hoogte

Eredivisie houdt clubs dagelijks op de hoogte

Door het Corona-virus ligt alles in Nederland stil. Door maatregelen van het kabinet ligt daarmee ook het voetbal stil. In Nederland zal in ieder geval tot en met 6 april niet worden gevoetbald. Op dit moment is er veel onduidelijkheid hoe het einde van de competitie zal verlopen. De eredivisie laat weten dat het vanaf maandag dagelijks een conference call gaat houden met alle eredivisieclubs.

Alle clubs kunnen dagelijks tussen 16:00 en 17:00 uur bellen met vragen en om onderling informatie uit te wisselen. De KNVB en werkgeversorganisatie FBO sluiten zich ook aan bij het initiatief van de Eredivisie CV. Dat laat Mattijs Manders, directeur van de Eredivisie CV weten in het Algemeen Dagblad. Door dit platform is er dus dagelijks contact mogelijk via de clubs en de organisaties.

''Dan kan het makkelijkst via een dagelijkse conference call, te beginnen vanaf maandag'', zegt Manders. ''Iedereen heeft een inlogcode gekregen. Het is aan clubs zelf om te kijken of ze iedere dag inbellen, maar zaken veranderen momenteel zo snel en niemand wil in informatie achterlopen, denken we. We hebben ook info nodig van de clubs. Het heeft geen zin als iedereen zelf het wiel aan het uitvinden is.''

Naast de dagelijkse conference call komt er een speciaal platform waarop relevante documenten terug te vinden zijn alsmede een dynamische vraag/antwoordlijst. Ook is er een speciaal mailadres ingesteld waar alle coronavirus gerelateerde vragen/opmerkingen naar toe kunnen. De dagelijkse conference call is voorlopig ingesteld voor onbepaalde tijd.

[readmore=53717]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties