Eredivisie houdt clubs dagelijks op de hoogte

dinsdag 17 maart 2020 12:42 24.100 keer bekeken 37 reacties Pro Shots

Door het Corona-virus ligt alles in Nederland stil. Door maatregelen van het kabinet ligt daarmee ook het voetbal stil. In Nederland zal in ieder geval tot en met 6 april niet worden gevoetbald. Op dit moment is er veel onduidelijkheid hoe het einde van de competitie zal verlopen. De eredivisie laat weten dat het vanaf maandag dagelijks een conference call gaat houden met alle eredivisieclubs.

Alle clubs kunnen dagelijks tussen 16:00 en 17:00 uur bellen met vragen en om onderling informatie uit te wisselen. De KNVB en werkgeversorganisatie FBO sluiten zich ook aan bij het initiatief van de Eredivisie CV. Dat laat Mattijs Manders, directeur van de Eredivisie CV weten in het Algemeen Dagblad. Door dit platform is er dus dagelijks contact mogelijk via de clubs en de organisaties.

''Dan kan het makkelijkst via een dagelijkse conference call, te beginnen vanaf maandag'', zegt Manders. ''Iedereen heeft een inlogcode gekregen. Het is aan clubs zelf om te kijken of ze iedere dag inbellen, maar zaken veranderen momenteel zo snel en niemand wil in informatie achterlopen, denken we. We hebben ook info nodig van de clubs. Het heeft geen zin als iedereen zelf het wiel aan het uitvinden is.''

Naast de dagelijkse conference call komt er een speciaal platform waarop relevante documenten terug te vinden zijn alsmede een dynamische vraag/antwoordlijst. Ook is er een speciaal mailadres ingesteld waar alle coronavirus gerelateerde vragen/opmerkingen naar toe kunnen. De dagelijkse conference call is voorlopig ingesteld voor onbepaalde tijd.

Gerelateerd nieuws
37 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 844 mensen actief, waarvan 201 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved