''Wachten op je kans en dat is wat ik nu aan het doen ben''

zaterdag 14 maart 2020 08:00 106.050 keer bekeken 348 reacties Pro Shots

Sven van Beek kende bij Feyenoord een uitstekende periode, de verdediger zat zelfs tegen het Nederlands elftal aan. Na wat ongelukkige optredens en een aantal vervelende blessures is Van Beek ver teruggeworpen. Dit in tegenstelling tot Leroy Fer, die na een weifelend begin bij Feyenoord inmiddels de voorselectie van Oranje heeft gehaald. Van Beek is niet verbaasd, want hij heeft de middenvelder uitgebreid aan het werk kunnen zien bij Feyenoord. "Ik denk dat hij een vaste waarde is voor dit elftal, de motor van het team."

"Voor de verdediging staat hij altijd zijn mannetje om ons te helpen en dat is heel fijn op dit moment", aldus Van Beek op Feyenoord TV. De verdediger mocht in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn eerste minuten van het seizoen maken onder Dick Advocaat. "Voor mij is het mooi om weer wat minuten te mogen maken: keihard getraind, er lang uitgeweest, proberen zo snel mogelijk weer bij de selectie te komen. Als ik op deze manier weer wat minuutjes kan maken is dat top."

"Als topsporter wil je natuurlijk altijd meer en uiteindelijk ga je weer keihard vechten voor je basisplaats. Je moet wachten op je kans en dat is wat ik nu aan het doen ben. Ik ben blij dat ik weer op het veld kan staan en me weer echt voetballer kan voelen, dat heb ik lang niet gehad. Nu kijk je weer naar boven en wil je zo snel mogelijk in het eerste elftal."

Gerelateerd nieuws
348 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 132 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 754 mensen actief, waarvan 184 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved