Feyenoord traint besloten in aanloop naar Sparta-uit

Feyenoord traint besloten in aanloop naar Sparta-uit

Feyenoord is vandaag begonnen met de voorbereiding op het duel tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van Dick Advocaat traint deze week vier keer op 1908 en doet dat achter gesloten deuren.

De selectie genoot een dag na de 2-0 overwinning op Willem II in een uitverkochte Kuip van een rustdag en begint vandaag (dinsdag) aan de voorbereiding op de Rotterdamse derby. De woensdagtraining wordt een dag later gevolgd door een rustdag.

De laatste twee trainingen zijn zoals gebruikelijk besloten en dus - net als de sessies op dinsdag en woensdag - niet toegankelijk voor publiek. Zondag komt het team al om 12:15 uur in actie op Het Kasteel tegen Sparta Rotterdam.

Advocaat gaat ook aan de slag met Toornstra, Fer, Malacia en Kökcü. De vier spelers staan op scherp en missen bij een gele kaart de Klassieker tegen Ajax. "Hoe ik daarmee omga. Maandag zijn de spelers vrij en vanaf dinsdag ga ik ermee aan de slag. Winnen van Sparta staat voorop en pas daarna gaan we denken aan de Klassieker.''

Lees meer over
De Kuip Willem II Jens Toornstra Tyrell Malacia ajax Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties