''Of Advocaat gaat verlengen? Denk niet dat hij het doet''

maandag 9 maart 2020 21:40 59.575 keer bekeken 168 reacties Pro Shots

Johan Derksen en Hans Kraay Jr. denken niet dat Dick Advocaat ook volgend jaar trainer van Feyenoord is. De geroutineerde trainer volgde dit seizoen Jaap Stam op als trainer van de club en bracht Feyenoord terug in de top van de Eredivisie. Komend seizoen loopt zijn contract af.

"Ik denk niet dat hij het doet", zegt Derksen over een mogelijke contractverlening. "Dit is het hoogtepunt van zijn trainersloopbaan, de grootste prestatie die hij heeft kunnen leveren. Als je ziet dat hij iedere speler tien tot vijftien procent beter heeft gemaakt, dat is uniek. Dat kan hij nooit meer verbeteren."

"Ik denk niet dat Feyenoord hem de garanties kan geven om voor een bepaald bedrag spelers te halen", aldus De Snor. "Ik denk ook niet dat hij gaat verlengen als hij de selectie niet echt kan versterken", voegt Kraay Jr. toe. "Ik denk niet dat hij het doet."

"Dick moet gewoon doorgaan, joh", reageert Rene van der Gijp in Veronica Inside. "Gewoon tekenen bij Feyenoord tot zijn dood."

Gerelateerd nieuws
168 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74801 leden - Op dit moment zijn 1103 mensen actief, waarvan 281 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved