''Of Advocaat gaat verlengen? Denk niet dat hij het doet''

''Of Advocaat gaat verlengen? Denk niet dat hij het doet''

Johan Derksen en Hans Kraay Jr. denken niet dat Dick Advocaat ook volgend jaar trainer van Feyenoord is. De geroutineerde trainer volgde dit seizoen Jaap Stam op als trainer van de club en bracht Feyenoord terug in de top van de Eredivisie. Komend seizoen loopt zijn contract af.

"Ik denk niet dat hij het doet", zegt Derksen over een mogelijke contractverlening. "Dit is het hoogtepunt van zijn trainersloopbaan, de grootste prestatie die hij heeft kunnen leveren. Als je ziet dat hij iedere speler tien tot vijftien procent beter heeft gemaakt, dat is uniek. Dat kan hij nooit meer verbeteren."

"Ik denk niet dat Feyenoord hem de garanties kan geven om voor een bepaald bedrag spelers te halen", aldus De Snor. "Ik denk ook niet dat hij gaat verlengen als hij de selectie niet echt kan versterken", voegt Kraay Jr. toe. "Ik denk niet dat hij het doet."

"Dick moet gewoon doorgaan, joh", reageert Rene van der Gijp in Veronica Inside. "Gewoon tekenen bij Feyenoord tot zijn dood."

Lees meer over
Johan Derksen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties