''Ik moet een compliment geven aan Karsdorp''

''Ik moet een compliment geven aan Karsdorp''

Rick Karsdorp heeft een lastige start gehad bij Feyenoord. De verdediger kampte met blessures en verloor zijn plek aan Lutsharel Geertruida. Karsdorp is na zijn liesoperatie langzaam weer de oude aan het worden en dat ziet ook Ronald de Boer.

"Ik moet een compliment geven aan Karsdorp,'' vertelt de oud-voetballer in gesprek met FOX Sports. ''Die komt weer op zijn oude niveau. Die hebben we zien denderen langs de zijlijn jaren geleden."

"AS Roma is niet helemaal geworden wat hij zou willen. In het begin was het een beetje... Als je hem nu ziet, in de 80e minuut zag je hem nog. D'r overheen denderen met die zevenmijlslaarsen van hem. Dat is fantastisch om te zien. Het zorgt ervoor dat Feyenoord steeds moeilijker te verslaan wordt.''

Ook Jens Toornstra oogst lof. ''Toornstra vind ik echt het cement tussen de stenen en Malacia ontwikkelt zich ook ongelooflijk goed. Toornstra heeft iets onverzettelijks en tegelijkertijd heeft hij ook overzicht. Hij is van zoveel waarde met zijn rust aan de bal, aansluiting en diepte. Daardoor voetbalt Feyenoord gewoon een stuk makkelijker. Voor mij waren zij de smaakmakers van Feyenoord.''

Lees meer over
Jens Toornstra Tyrell Malacia Lutsharel Geertruida Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties