''Feyenoord vond ik ook weer top. Zij denderen gewoon door''

''Feyenoord vond ik ook weer top. Zij denderen gewoon door''

Feyenoord blijft maar winnen en dat levert de nodige complimenten op uit de media. De Rotterdammers werden een aantal maanden afgeschreven, maar onder leiding van Dick Advocaat is de hoop weer terug in De Kuip. Ook oud-voetballer Andy van der Meijde is onder de indruk. "Feyenoord vond ik ook weer top. Zij denderen gewoon door! Dickies sneltrein, hij heeft het weer voor elkaar."

"Je ziet het aan de sfeer bij Feyenoord, de interviews na afloop,'' vervolgt Van der Meijde in gesprek met VTBL. ''Er wordt volop gelachen. We kunnen het allemaal wel hebben over laptoptrainers enzo, maar je moet als trainer een band met je spelers hebben. Zodat het op de werkvloer en in die koppies goed zit. Ik zeg niet voor niets altijd al dat gevoel en vertrouwen het allerbelangrijkst zijn voor spelers. Dat geldt echt voor elk niveau, geloof mij nou. Zonder chemie ga je niet presteren en werk je niet voor elkaar."

"Het gaat nu echt spannend worden. De Klassieker over een paar weken, waarin zoveel op het spel staat... Geweldig toch! In mijn tijd als speler was dat toch anders. Meestal stond Feyenoord al te ver op achterstand. In die periode ging het eigenlijk alleen tussen Ajax en PSV. Natuurlijk kan Feyenoord kampioen worden. Kijk maar naar het programma van de clubs. Ongelooflijk, als je terugdenkt aan de start van Feyenoord. Maar onder Dick is alles mogelijk."

Lees meer over
De Kuip PSV ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties