Driessen: ''Advocaat tekent bij, 100 procent''

Driessen: ''Advocaat tekent bij, 100 procent''

Na de overwinning tegen Willem ll van zondag (2-0) is Feyenoord nu 13 wedstrijden op rij ongeslagen onder Dick Advocaat. De trainer gaf eerder al aan dat hij aan het einde van deze maand bekend gaat maken hoe zijn toekomst eruitziet. Valentijn Driessen verwacht dat de trainer blijft.

''Of een kampioenschap reëel is?'', begint Driessen bij Veronica Inside. ''Als ik heel snel ga rekenen, dan denk ik dat wanneer ze van Ajax en AZ winnen, het nog spannend kan worden. Feyenoord wint elke keer wel heel makkelijk. Vergis je niet, dit Willem ll heeft uit bij zowel Ajax als AZ gewonnen. Als je dan ziet hoe makkelijk Feyenoord vandaag wint, dan maken ze echt een kans om tot het laatste moment mee te doen om het kampioenschap. Dat zou toch geweldig zijn?''

''Ik denk dat Ajax kampioen wordt, omdat ze de meeste individuele kwaliteiten hebben. Uiteindelijk komt het lek daar ook boven. Alle topploegen zijn uit een dip gekomen, dus ik verwacht dat dat bij Ajax ook gaat gebeuren.''

''Dick Advocaat tekent bij, 100 procent. Ik heb ook al bepaalde signalen ontvangen dat hij bijtekent, de vraag is alleen wanneer. Hij roept nu eind maart, maar ik kan je vertellen dat hij tot 22 maart niks gaat doen omdat het dan Feyenoord – Ajax is. Het gaat sowieso na die wedstrijd pas gebeuren. Daarnaast is Feyenoord ook al aan het inventariseren wat er allemaal mogelijk is volgend seizoen. Wie gaat er weg? Wie blijft? Wat is er allemaal mogelijk qua geld? Maar Dick blijft, 100 procent'', aldus Driessen.

[readmore=53498]

Lees meer over
ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties