''Boženík zien ze toch als een ruwe diamant''

vrijdag 6 maart 2020 19:13 56.215 keer bekeken 82 reacties Pro Shots

Het lag in de lijn der verwachting dat Feyenoord door zou stoten naar de bekerfinale omdat er thuis gespeeld werd tegen Keuken Kampioen Divisie club NAC Breda. Toch was er wel verbazing over de grote uitslag van 7-1. Feyenoord watcher Mikos Gouka: "De eerste en de tweede goal vielen in een tijdsbestek van vijf minuten, toen was het gebeurd."

"Feyenoord heeft eigenlijk voor het eerst een keer doorgeduwd, zeven goals gemaakt, dat is dit seizoen nog niet gebeurd. Dat is weer een stap die ze gemaakt hebben. Ze kunnen tevreden zijn: alle spelers fit, alle spelers die op scherp stonden eruit gehaald."

Vandaag werd bekend dat Robin Van Persie aan de slag gaat met Feyenoordspits Róbert Boženík. "Boženík zien ze toch als een ruwe diamant, maar het moet in het voetbal beter. Da's ook niet zo gek, want ze hebben hem pas voor volgend seizoen als basisspeler ingeschat, dit was om te wennen", aldus Gouka voor de camera van het Algemeen Dagblad. "Maar omdat Jørgensen nooit speelt moest hij meteen aan de bak en dat doet hij goed met het maken van doelpunten. Van Persie moet hem op bepaalde vlakken bijspijkeren: z'n balvastheid en misschien zijn loopacties nog wat bijschaven."

Gerelateerd nieuws
82 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72581 leden - Op dit moment zijn 586 mensen actief, waarvan 164 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved