Advocaat: ''Daar moeten we niet tegenaan lopen''

Advocaat: ''Daar moeten we niet tegenaan lopen''

Feyenoord treft met NAC Breda de op het oog makkelijkst mogelijke tegenstander in de halve finale van de KNVB Beker. Toch zal de ploeg moeten waken voor onderschatting. Eerder wist de Keuken Kampioen Divisie-ploeg namelijk al zeer verrassend PSV en AZ uit te schakelen.

"Ik denk zeker dat er een bepaalde onderschatting is geweest", zegt Dick Advocaat op de persconferentie over de wedstrijd tussen NAC en AZ. "Als AZ 'm nog negen keer speelt, wint AZ negen keer. Alleen die wedstrijd dus niet. Daar moeten wij niet tegenaan lopen. Het voordeel is dat we weten wat NAC kan. Daar moeten we op inspelen. We spelen thuis, het publiek staat erachter. Dat moet gewoon een goed resultaat zijn."

Oguzhan Özyakup zit weer bij de wedstrijdselectie, maar hoeft vermoedelijk nog niet te rekenen op een plek in de basis. Feyenoord draait momenteel goed. ''Oguzhan had een achterstand in conditioneel opzicht en is dat nu weer aan het opbouwen. Daarnaast is het lastig om een middenveld dat goed draait en nog niet heeft verloren uit elkaar te halen.''

Lees meer over
PSV Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties