''Bozenik is een samenvattingsvoetballer''

''Bozenik is een samenvattingsvoetballer''

Arno Vermeulen praat in de NOS Voetbalpodcast met Frank Snoeks, Jan Roelfs en Arman Avsaroglu over kansen van Feyenoord en PSV om weer terug te komen in de race om het kampioenschap.

''Als ik een uitblinker moet noemen, dan is dat Kökcü,'' zegt Arman Avsaroglu. ''Ik vond hem heel sterk op het middenveld. Feyenoord won de wedstrijd niet, maar ze wonnen wel de strijd op het middenveld. Ik vind dat hij het spel veel meer naar zich toetrekt, hij krijgt vertrouwen. Als je hem zondag op het veld ziet staan en je kijkt naar Ihattaren, dan was Kökcü beter. Hij groeit ook met de week, dus ik vond hem echt een uitblinker. Maar wie ook een uitblinker was, was Dick Advocaat. Hij laat toch weer zien dat hij z’n elftal op een dusdanige manier kan voorbereiden. Het was een geweldige wedstrijd.''

''Bozenik is een interessante speler, maar het is een samenvattingsvoetballer,'' vervolgt Avsaroglu. ''Als je hem in de samenvatting ziet, dan denk je dat het een geweldige speler is. Zie je hem 90 minuten, dan zie je hem gewoon 25 minuten niet. Ik dacht zondag ook na 60-65 minuten van nou, haal hem er maar af en zet Narsingh erin. Dan heb je wat snelheid, maar dan komt toch dat moment dat hij iets onverwachts doet. Het is een goede spits met echt een neusje voor de goal, maar als het gaat om een heel team beter te laten spelen, dan heb je meer aan een spits als Jørgensen.''

''Ik vond Bijlow over de hele wedstrijd gezien ook niet sterk keepen. Hoewel hij dit hele jaar wel goed speelt. Ik zie toch nog veel twijfel bij hem bij hoge ballen, ik heb het hem zondag twee keer zien doen. De goal is ongelukkig, hij keepte niet sterk, maar ik blijf er wel bij dat het een hele getalenteerde keeper is,'' sluit Frank Snoeks af.

Lees meer over
PSV Justin Bijlow Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties