Fer: ''Dit zijn voor mij de mooiste wedstrijden''

Fer: ''Dit zijn voor mij de mooiste wedstrijden''

Leroy Fer heeft dit seizoen een vaste basisplaats bij Feyenoord. De middenvelder, die afgelopen zomer transfervrij over kwam, kijkt uit naar de ontmoeting met NAC Breda aanstaande donderdag.

''Het wordt een hele mooie wedstrijd in onze eigen Kuip. Win je die, dan ga je naar de finale. Er staat heel veel op het spel, we spelen thuis, in de avond. Voor mij zijn dat de mooiste wedstrijden. We moeten deze week goed afsluiten, in principe is het een finale voor ons,'' zegt Leroy Fer.

''In de wedstrijden tegen PSV en AZ waren ze ook niet de mindere ploeg. Die wedstrijden heb ik live gezien. Het is een tegenstander die aan de bal goed is en de boel dicht houdt. We moeten ze proberen kapot te spelen, maar ze komen hier natuurlijk naartoe om ook de finale te halen. Er zullen zeker ruimtes komen en die moeten we ook gaan benutten.''

''Mochten we de finale halen, dan is dat natuurlijk iets heel moois. Ik ben hier afgelopen zomer naartoe gekomen en als je dan meteen een prijs kan pakken is dat natuurlijk fantastisch. We gaan zeker ons best doen,'' sluit Fer af.

Lees meer over
De Kuip PSV Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties