''Feyenoord en Advocaat kunnen niet meer om elkaar heen''

''Feyenoord en Advocaat kunnen niet meer om elkaar heen''

Dick Advocaat zal aan het eind van deze maand bekend gaan maken hoe zijn toekomst eruit gaat zien. Sinds Advocaat er is, heeft Feyenoord meer punten gepakt dan welke eredivisieclub dan ook. Bij Voetbalpraat wordt alvast vooruitgeblikt op de beslissing van de trainer.

''Ik schat in dat deze periode ervoor gaat zorgen dat Dick en Feyenoord nog een jaartje met elkaar doorgaan,'' zegt Jan Dirk Stouten. ''Tot een tijdje geleden heeft Advocaat echt getwijfeld. Toen hij kwam dacht hij: ''toen ik hier kwam stond Feyenoord veertiende, ik kan het eigenlijk niet beter doen dan dit''. Maar nu kunnen ze eigenlijk niet meer om elkaar heen.''

''Het is voor Feyenoord ook moeilijk. Hebben ze een perfecte opvolger? Die was er vorig jaar al niet en nu volgens mij ook niet,'' zegt Sjoerd Mossou. ''Dat is wel redelijk belangrijk.''

''Er komt ook behoorlijk wat salarisbudget vrij. Vermeer en Larsson zijn weg, de contracten van Van der Heijden en Botteghin lopen af… Het verschil qua budget met Ajax is heel groot, maar voor Feyenoord-begrippen kan Arnesen echt wel wat gaan doen deze zomer. Dat kan ook voor Advocaat ook een reden zijn om er nog een jaar aan vast te plakken,'' aldus Jan Dirk Stouten.

[readmore=53406]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Eric Botteghin ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties