Derksen: ''Wat Dick doet is een wonder''

maandag 2 maart 2020 21:29 44.045 keer bekeken 188 reacties Pro Shots

Johan Derksen gelooft niet in de titelkansen van Feyenoord. De Rotterdammers speelden zondag gelijk tegen PSV (1-1) en zagen Ajax in eigen huis verliezen van AZ. De achterstand op de koploper bedraagt momenteel zes punten, maar volgens de analist is de kans klein dat de ploeg van Dick Advocaat kampioen wordt.

"Het allerleukste van Dick is dat we anderhalve maand geleden nog kritiek hadden om het voetbal", zegt Rene van der Gijp in Veronica Inside. "Dat is nu verzorgd en goed, helemaal niks mis mee. Dick is lekker bezig."

"Het verbaast me wel dat Feyenoord zo goed speelt", voegt Wim Kieft toe. "Advocaat stond niet bekend dat hij elftallen echt goed laat voetballen. Hij zet het wel altijd goed neer, maar gisteren speelden ze ook echt geweldig. Er zit blijkbaar zoveel vertrouwen in die ploeg dat ze zo goed spelen."

"Het is niet reëel, op basis van de kwaliteiten die ze hebben, dat Feyenoord kampioen wordt", voegt Johan Derksen toe. "Wat Dick doet is een wonder, want het is een vrij eenvoudig ploegje met een paar leuke spelers. Ze zijn niet te vergelijken met AZ, Ajax en PSV."

Gerelateerd nieuws
188 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 227 mensen actief, waarvan 82 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved