Derksen: ''Wat Dick doet is een wonder''

Derksen: ''Wat Dick doet is een wonder''

Johan Derksen gelooft niet in de titelkansen van Feyenoord. De Rotterdammers speelden zondag gelijk tegen PSV (1-1) en zagen Ajax in eigen huis verliezen van AZ. De achterstand op de koploper bedraagt momenteel zes punten, maar volgens de analist is de kans klein dat de ploeg van Dick Advocaat kampioen wordt.

"Het allerleukste van Dick is dat we anderhalve maand geleden nog kritiek hadden om het voetbal", zegt Rene van der Gijp in Veronica Inside. "Dat is nu verzorgd en goed, helemaal niks mis mee. Dick is lekker bezig."

"Het verbaast me wel dat Feyenoord zo goed speelt", voegt Wim Kieft toe. "Advocaat stond niet bekend dat hij elftallen echt goed laat voetballen. Hij zet het wel altijd goed neer, maar gisteren speelden ze ook echt geweldig. Er zit blijkbaar zoveel vertrouwen in die ploeg dat ze zo goed spelen."

"Het is niet reëel, op basis van de kwaliteiten die ze hebben, dat Feyenoord kampioen wordt", voegt Johan Derksen toe. "Wat Dick doet is een wonder, want het is een vrij eenvoudig ploegje met een paar leuke spelers. Ze zijn niet te vergelijken met AZ, Ajax en PSV."

Lees meer over
PSV Johan Derksen ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties