''Advocaat is nu de missing link in heel de club''

maandag 2 maart 2020 19:43 39.445 keer bekeken 50 reacties Pro Shots

Waar de meeste supporters hopen op nog een seizoen Dick Advocaat, daar vindt analist Wiljan Vloet dat Advocaat juist moet stoppen aan het eind van het huidige seizoen. "Ik vind dat hij het fantastisch doet, maar hij is puur als interim-trainer gekomen. Feyenoord heeft nu de tijd om iemand te zoeken voor de langere termijn." 

"Advocaat wil perspectief zien in het komende seizoen. Er moet ook na de zomer een Feyenoord staan dat om de prijzen kan meedoen", aldus Vloet in het programma FC Rijnmond. Tafelgast Emile Schelvis is het daar niet mee eens. "Advocaat is nu de missing link in heel de club. Hij zorgt voor zo veel rust. Zie jij een jongere trainer dat voor elkaar krijgen?"

Ook Róbert Boženík kwam nog ter sprake. "De Slowaakse versie van 'Pipo' Inzaghi in de dop", aldus Schelvis. "Hij loopt op alles, hij steekt een knie uit, hij steekt een voet uit. Bij die bal die uiteindelijk op de paal komt, komt hij opeens heel sneaky voor zijn verdediger en lift hij 'm nog even naar de andere hoek, dat zijn Inzaghi-achtige bewegingen."

Gerelateerd nieuws
50 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 301 mensen actief, waarvan 132 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved