Boskamp: ''Een standbeeld van Dickie in mijn voortuin''

Boskamp: ''Een standbeeld van Dickie in mijn voortuin''

Jan Boskamp heeft een prima zondag gehad. De oer-Feyenoorder heeft bijna alle wedstrijden gezien en natuurlijk ging zijn aandacht voornamelijk uit naar de topper tussen PSV en Feyenoord. De analist is van mening dat de ploeg van Dick Advocaat een beter resultaat had kunnen behalen.

"Ik heb genoten van de twee toppers. PSV - Feyenoord en Ajax - AZ,'' begint Boskamp in gesprek met VTBL. ''Bij PSV schrok ik ervan dat ze in eerste instantie het initiatief aan Feyenoord lieten. We kregen er toch aardig wat mogelijkheden door. Als je weer een keer had kunnen winnen in Eindhoven, was het gisteren. Maar ja, dat is achteraf. Ik zeg altijd wel dat 'we' gaan winnen, maar dat doe ik met een klein hartje. 1-1 was wel een goede uitslag.''

Zit een kampioenschap voor Feyenoord er dit jaar in? De Alkmaarders lijken de favoriet. "Als je AZ zo ziet spelen, dan wordt het nog spannend! En ik durf het bijna niet te zeggen, maar stiekem hoop ik op dit scenario: twee honden vechten om een been, en de derde gaat ermee heen, haha! Het kán, zeker! Feyenoord moet nog inhalen tegen AZ. Als Dickie het flikt, dan zet ik een standbeeld van hem in mijn voortuin. En hang ik elke dag een verse bloemenkrans om zijn nek. Ik zal nooit meer naar het voetballen gaan, want beter kan het dan nooit meer worden."

Lees meer over
PSV ajax Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties