''Ik heb goede fases gehad, maar nu is het extreem''

''Ik heb goede fases gehad, maar nu is het extreem''

In gesprek met de NOS bespreekt Steven Berghuis zijn huidige vorm en zijn mogelijke plek in de EK-selectie. Naast Advocaat heeft de aanvaller ook een belangrijk aandeel gehad in de wederopstanding van Feyenoord dit seizoen.

''Ik ben altijd wel tevreden geweest over mijn eigen spel. Tuurlijk is het de ene keer beter dan de andere keer, maar eigenlijk blijf ik altijd wel leveren. Dat is ook waarom ik hier ben en daar ben ik eigenlijk altijd wel tevreden over geweest de laatste drie á vier jaar,'' begint de aanvaller.

''Ik heb wel meerdere goede fases gehad, maar nu is het natuurlijk wel extreem met het rendement dat ik nu behaal. Elke wedstrijd wel een goal of een assist, met nu 14 doelpunten in totaal. Maar daar werk ik ook hard voor en dat is eigenlijk altijd zo al geweest sinds ik hier kwam,'' vervolgt Berghuis.

Met het EK in het vooruitzicht, is het geen slecht moment om nu in topvorm te verkeren, erkent ook Steven Berghuis. ''Dat andere aanvallers van Oranje nu op de bank zitten bij hun club, daar ben ik eigenlijk niet mee bezig. Tuurlijk wil ik mijn niveau zo hoog mogelijk behouden, zodat ik het de bondscoach zo moeilijk mogelijk maak. Verder ben ik eigenlijk meer met Feyenoord bezig.''

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties