''Advocaat wacht wat er met Berghuis en Senesi gaat gebeuren''

''Advocaat wacht wat er met Berghuis en Senesi gaat gebeuren''

Feyenoord maakte vrijdag het vertrek van Sam Larsson bekend. De Zweedse middenvelder, die sinds de zomer van 2017 onder contract stond bij de Rotterdamse club, maakt per direct de overgang naar Dalian Professional Football Club. Feyenoord ontvangt zo'n vijf miljoen euro voor de transfer.

"Als je dat bedrag voor hem krijgt, dan moet je hem weg doen. Zo indrukwekkend was hij niet", zegt Jan Boskamp. "Feyenoord houdt vier miljoen euro over, dat kan niet geïnvesteerd worden", zegt Johan Derksen. "Dat moet in het potje waarvan Róbert Boženík was gekocht. Dat is nu weer rechtgetrokken."

" Dick Advocaat wacht af wat er gaat gebeuren met Steven Berghuis en Marcos Senesi", vervolgt De Snor in Veronica Inside. "Als hij weet dat zij blijven of dat er goede opvolgers voor hen komen, dan wil hij bijtekenen. Als hij niet verder gaat, moet Feyenoord wel verder. Dick kan onder deze omstandigheden natuurlijk niet opstappen bij die club."

[readmore=53498]

Lees meer over
Johan Derksen Steven Berghuis Sam Larsson Dick Advocaat Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties