''Ik denk dat die wedstrijd nog net even belangrijker is''

vrijdag 28 februari 2020 19:57 56.130 keer bekeken 50 reacties Pro Shots

Voor Feyenoord lijken er de komende tijd uitzonderlijk veel scenario's mogelijk in de eredivisie: zowel de eerste, tweede, derde als vierde plek zijn nog in het zicht. Feyenoord watcher Mikos Gouka wil nog niet meegaan in de titelkansen van de Rotterdammers. "Dat zien we zondag: als Feyenoord zou winnen en Ajax zou verliezen, dan is er ineens wel een titelstrijd. Als Feyenoord bij PSV verliest en Ajax wint, dan is die titelstrijd eigenlijk wel gelopen."

Ondanks dat Feyenoord nu eigenlijk geen linksbuiten meer tot de beschikking heeft vindt Gouka de verkoop van Sam Larsson te begrijpen. "Ja, omdat er een heel hoog geldbedrag tegenover stond. Sterker nog: ze kregen iets meer dan ze aan Heerenveen hebben betaald. Er gaat wel een miljoen naar Heerenveen, dat was de afspraak, dus dat geld zijn ze wel meteen weer kwijt", aldus Gouka voor de camera van het Algemeen Dagblad. "Larsson was geen basisspeler, alleen was hij wel de eerste gegadigde om Sinisterra op te vangen. Ik denk dat hij, als hij was gebleven, zijn plek alweer kwijtgeraakt was aan Haps, die daar de eerste keus is geworden en daar de komende weken zal spelen."

Ondanks dat er veel op het spel staat aanstaande zondag denkt Gouka dat in Rotterdam de bekerwedstrijd tegen NAC als nog belangrijker gezien wordt. "De halve finale tegen Nac winnen, dan zit je in de bekerfinale. Mocht je de beker winnen heb je het beste ticket voor de Europa League, dan ga je er even vanuit dat die titelstrijd er niet echt meer is." Al levert derde worden ook zeker Europees voetbal op. "Maar deze wedstrijd is niet beslissend om derde te worden, het is wel belangrijk om mee te blijven doen om plek een. Woensdag is allesbeslissend, als je die verliest kun je de beker niet meer winnen, dat is duidelijk, dus ik denk dat die wedstrijd nog net even belangrijker is." 

Gerelateerd nieuws
50 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 642 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved