Van Persie: ''Wat Advocaat nu doet is erg knap''

Van Persie: ''Wat Advocaat nu doet is erg knap''

Robin van Persie was vandaag weer even terug op 1908. De oud-speler van Feyenoord kwam kijken bij de training en sprak daar ook met het Algemeen Dagblad.

''Ik kan Jaap (Stam) niet beoordelen omdat ik niet met hem heb gewerkt. Met Dick heb ik bij Fenerbaçhe één jaar gewerkt. Wat Dick ontzettend goed kan en eigenlijk al jaren doet, is motiveren, stimuleren en de juiste snaar raken bij spelers en staf. En hij is de baas. Hij is echt de baas. Hij doet de meetings, leidt de trainingen en is super fanatiek,'' zegt Van Persie.

''Ze hebben nu vijftien wedstrijden onder Dick gespeeld, waarvan elf gewonnen en vier keer gelijk. Dat is heel knap als je ziet waar Feyenoord vandaan kwam. Ze moeten nu naar PSV en staan zeven punten achter op Ajax. Dan zou je alles moeten winnen als je nog een klein kansje wil maken. Ik vind het al fantastisch als je ziet waar ze vandaan kwamen en waar ze nu staan. Het is positief, je ziet ook de spirit in het team. Ik zat vorige week Zwolle – Feyenoord te kijken en dan zie je na afloop ook echt dat ze blij zijn voor elkaar,'' sluit Van Persie af.

[dumpitem=18838]

Lees meer over
PSV Robin van Persie ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties