Haps tegen PSV vervanger van Larsson als linksbuiten

vrijdag 28 februari 2020 14:09 44.505 keer bekeken 145 reacties Pro Shots

Vrij onverwacht kwam deze week het nieuws dat Sam Larsson Feyenoord ging verlaten voor een avontuur in China. Voor trainer Dick Advocaat wordt het daardoor puzzelen, aangezien zijn andere linksbuiten, Luis Sinisterra, er maandenlang uit ligt. 

Advocaat geeft op de persconferentie in aanloop naar het uitduel tegen PSV aan dat hij zelf wel heeft ingestemd met de transfer van Larsson. "Voor beide partijen is het goed. We weten dat zijn contract nog een jaar doorloopt, dan is 'ie transfervrij. Als je zo'n bedrag kan krijgen voor een speler als Larsson, is dat voor Feyenoord prachtig."

"We hebben een aantal opties", zegt Advocaat over het vervangen van Larsson. "We hebben Haps, die is van origine linksbuiten. Jens of Orrie kan ook op die positie. En we kunnen eventueel van systeem veranderen." Hoe hij dat voor zich ziet, wil hij nog niet zeggen. Wel maakt Advocaat bekend dat Ridgeciano Haps tegen PSV linksbuiten zal spelen. 

Gerelateerd nieuws
145 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 54 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 123 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved