Haps tegen PSV vervanger van Larsson als linksbuiten

Haps tegen PSV vervanger van Larsson als linksbuiten

Vrij onverwacht kwam deze week het nieuws dat Sam Larsson Feyenoord ging verlaten voor een avontuur in China. Voor trainer Dick Advocaat wordt het daardoor puzzelen, aangezien zijn andere linksbuiten, Luis Sinisterra, er maandenlang uit ligt.

Advocaat geeft op de persconferentie in aanloop naar het uitduel tegen PSV aan dat hij zelf wel heeft ingestemd met de transfer van Larsson. "Voor beide partijen is het goed. We weten dat zijn contract nog een jaar doorloopt, dan is 'ie transfervrij. Als je zo'n bedrag kan krijgen voor een speler als Larsson, is dat voor Feyenoord prachtig."

"We hebben een aantal opties", zegt Advocaat over het vervangen van Larsson. "We hebben Haps, die is van origine linksbuiten. Jens of Orrie kan ook op die positie. En we kunnen eventueel van systeem veranderen." Hoe hij dat voor zich ziet, wil hij nog niet zeggen. Wel maakt Advocaat bekend dat Ridgeciano Haps tegen PSV linksbuiten zal spelen.

[readmore=53495]

Lees meer over
PSV Ridgeciano Haps Sam Larsson Luis Sinisterra Dick Advocaat Stefan De Vrij
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties