Personeel Feyenoord krijgt voorrang bij kaartverkoop Klassieker

donderdag 27 februari 2020 21:07 78.320 keer bekeken 695 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt op 22 maart in de Kuip tegen aartsrivaal Ajax. De kaartverkoop van deze wedstrijd start komende zaterdag, op 29 februari. Personeel van Feyenoord kan een dag eerder al een onbeperkt aantal kaarten bestellen. Dit schrijft RTV Rijnmond.

Het is voor het eerst dat personeel van de club eerder kaarten kan bestellen. "Veel collega’s werken heel het jaar door elke thuiswedstrijd, waardoor ze minder dan veel andere mensen met familie en vrienden iets kunnen doen in het weekeinde. We bieden het personeel daarom de mogelijkheid deze mensen een keer mee te nemen naar hun werk, dat velen overigens nauwelijks als werk beschouwen", zegt een woordvoerder van de club.

De club gaat er ook vanuit dat de personeelsleden geen misbruik zullen maken van het eerder kunnen bestellen van een onbeperkt aantal kaarten. "Mocht iemand bij wijze van spreken opeens 40 kaarten bestellen, dan gaan we echt wel even navragen of 'ie werkelijk zoveel echte vrienden en naaste familie heeft die mee willen", aldus de club.

Gerelateerd nieuws
695 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 276 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1031 mensen actief, waarvan 269 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved