''Ik denk dat Dick Ridgeciano Haps in het vizier heeft''

donderdag 27 februari 2020 19:15 100.975 keer bekeken 118 reacties Pro Shots

De top vier speelt dit weekend tegen elkaar op wat de media Super Sunday noemen. Feyenoord gaat op bezoek bij nummer vier PSV. In eerste instantie gaan de Rotterdammers naar Eindhoven om de derde plaats te verstevigen, maar misschien zit er nog wel meer in het vat. Oud-trainer Rob Jacobs en oud-Feyenoorder Joop van Daele zouden het niet gek vinden als aan het eind van de speelronde de titelstrijd weer helemaal open ligt. "Dat kan zomaar gebeuren."

Van Daele gaat uit van een overwinning van Feyenoord. "Ik verwacht dat wij heel stiekem de drie puntjes mee terug de bus in nemen. Feyenoord zal vanuit een gesloten formatie spelen en krijgt ongetwijfeld drie kansjes. Dan gaat het om het killersinstinct en de besluitvaardigheid van de mensen die in die positie komen, of wij de wedstrijd naar ons toe trekken."

Jacobs denkt dat het vertrek van Larsson geen problemen op hoeft te leveren "Ik denk dat Dick Ridgeciano Haps in het vizier heeft. Hij kan aan die zijkant opereren. Of misschien dat beide Turkse jongens kunnen spelen. Advocaat heeft nog wel wat te kiezen", aldus Jacobs voor de camera van RTV Rijnmond. Als de uitslagen in het voordeel van de Rotterdammers uitvallen lijkt zelfs de titel weer tot de mogelijkheden te behoren. "Eerst moet Feyenoord tweede worden, ze kunnen echt tweede worden. En dan zit je ook heel dicht tegen die eerste plek aan." Van Daele sluit zich aan bij die woorden. "Als Feyenoord de wedstrijden tegen PSV, AZ, Ajax en Willem II ongeschonden doorkomt, dan blijf je op een zeer kansrijke positie staan. En dan is niets uitgesloten."

Gerelateerd nieuws
118 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 46 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 422 mensen actief, waarvan 133 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved