''De truc is straks niet onder de indruk te raken van de sfeer''

donderdag 27 februari 2020 16:32 90.490 keer bekeken 149 reacties Pro Shots

Sinds Peter Hyballa de trainer van NAC is geworden zijn de resultaten van de Bredanaars sterk verbeterd. Volgende week donderdag wacht de bekerwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. In de vorige twee bekerwedstrijden schakelde NAC zowel PSV als AZ uit. Hyballa ziet ook tegen de Rotterdammers kansen. "Nu gaat het over Feyenoord. Dat is ook voor mij een bijzondere wedstrijd." 

"Mijn moeder is Rotterdamse en mijn vader heeft er vijftien jaar gewerkt. Hij was zeemansdominee in een Duits zeemanshuis. Mijn moeder was receptioniste en van het een kwam het ander. Dat wordt natuurlijk spektakel in De Kuip", aldus Hyballa in Voetbal International.

"Voor heel Nederland is het een vanzelfsprekendheid dat Ajax en Feyenoord de bekerfinale spelen. Maar voetbal is een gekke sport, dat heb ik de laatste maanden zelf ook weer meegemaakt. Heerenveen kreeg ook kansen in de kwartfinale. De truc is straks niet onder de indruk te raken van de sfeer. Als ik in De Kuip kom, word ik groot. Ik moet ervoor zorgen dat mijn spelers niet klein worden, dat ze niet geïntimideerd raken. Dat is moeilijk. Ik heb de psychologieboeken weggegooid, maar ik heb nog wel wat trucjes."

Gerelateerd nieuws
149 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 440 mensen actief, waarvan 129 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved