Lucius: ''PSV gaat de drie punten in Eindhoven houden''

donderdag 27 februari 2020 16:01 51.305 keer bekeken 197 reacties Pro Shots

De komende week staat er veel op het spel voor Feyenoord. Zondag wacht de directe confrontatie met PSV, op dit moment de concurrent voor de derde plaats, en volgende week donderdag staat de bekerwedstrijd tegen NAC op het programma. Oud-Feyenoorder en oud-PSV-er Theo Lucius laat zijn licht schijnen over de topper van aankomende zondag. Wie ziet hij als overwinnaar uit de strijd komen? "PSV. In totaliteit hebben zij een beter team dan Feyenoord."

"De laatste weken presteren ze stabieler en de rust binnen de club is naar mijn idee ook wedergekeerd. Ik denk dat ze klaar zijn voor zondag en een kleine overwinning gaan boeken op Feyenoord. Het zal een open wedstrijd worden waarin beide ploegen een goed georganiseerde defensie neerzetten. Ze zullen beiden niet blind gaan aanvallen, want dan snijden ze zichzelf in de vingers."

Wie er ook wint, geen van beide clubs gaat nog kampioen worden. "Nee, dat is echt nog veel te ver weg. PSV moet eerst de échte aansluiting vinden voordat er gespeculeerd kan worden over titelaspiraties", aldus de oud-middenvelder in het Algemeen Dagblad. Lucius verwacht dus een overwinning voor PSV, maar dan wel een minimale. "Aangezien zowel PSV als Feyenoord niet klakkeloos gaat aanvallen, zullen er weinig goals gaan vallen. Daarbij gaan de verdedigende linies ook niet al te hoog staan, denk ik. PSV gaat de drie punten in Eindhoven houden dit weekend na een 2-1 overwinning.” 

Gerelateerd nieuws
197 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 140 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 272 mensen actief, waarvan 114 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved