Been: ''Lijkt soms alsof hij een zak aardappelen op zijn rug heeft''

donderdag 27 februari 2020 00:25 91.410 keer bekeken 302 reacties Pro Shots

Sam Larsson is op weg naar China en Feyenoord ziet daarmee, na Luis Sinisterra, de tweede linksbuiten in korte tijd wegvallen. Het prijskaartje van vijf miljoen euro maakt wel veel goed. Ook analist Mario Been vindt de transfer een goede zaak: "Ja, absoluut."

"Kijk, ik vond hem bij Heerenveen een hele goede speler. Toen begreep ik ook waarom Feyenoord hem haalde, maar hij heeft bij Feyenoord nooit kunnen waarmaken wat we van hem hebben verwacht", aldus Been in het programma Voetbalpraat. "Als ik hem zie voetballen, dan lijkt het soms alsof hij een zak aardappelen op zijn rug heeft, van vijf kilo. Dat hij niet vooruit komt en dat er een bepaalde druk op hem zit. Hij kan het niet waarmaken, dat is zonde, want de voetbalkwaliteiten heeft hij zeer zeker."

Rene van der Gijp heeft nog wel een tip voor Larsson in het programma Veronica Inside: "Goed inenten, zou ik zeggen." Tafelgast Wim Kieft ziet het probleem niet dat  Sam Larsson vertrekt, ondanks de blessures bij voorhoedespelers Nicolai Jorgensen en Luis Sinisterra. "Hij gaat het toch niet voor je doen. Zou die het nou ineens gaan doen? Nu ze er allemaal niet zijn? Ze zijn een beetje klaar met Larsson, ze hebben de hoop zo langzamerhand opgegeven."

Gerelateerd nieuws
302 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 92 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73909 leden - Op dit moment zijn 687 mensen actief, waarvan 212 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved