''Als Advocaat nog kampioen wordt moet hij stoppen''

woensdag 26 februari 2020 18:49 60.275 keer bekeken 114 reacties Pro Shots

Feyenoord steeg onder het bewind van Dick Advocaat van de twaalfde naar de derde plaats, terwijl de achterstand op koploper Ajax meer dan gehalveerd werd van vijftien naar zeven punten. Er zijn nog elf wedstrijden te gaan en er zijn steeds meer mensen die de Rotterdammers niet meer kansloos achten voor de landstitel.

In de twaalf wedstrijden die Feyenoord onder Advocaat speelde liep de ploeg gemiddeld 0,67 punt per speeldag in, zo berekende het Algemeen Dagblad. In dat tempo zouden de Rotterdammers aan het eind van het seizoen gelijk in punten eindigen met de Amsterdammers, die wel een veel beter doelsaldo hebben. Een poll op de site van de krant maakt duidelijk dat de bezoekers nog steeds denken dat Ajax aan het eind van de rit kampioen wordt (52% tegenover 40% voor Feyenoord).

Ook in de podcast Panenka wordt stilgestaan bij de fantastische reeks van de Rotterdammers, al ziet Feyenoord watcher Mikos Gouka de inhaalrace niet 1-2-3 slagen. "Acht punten teruggepakt in twaalf wedstrijden en het zijn er nu zeven in elf. Ik heb Feyenoord zien spelen, ik zie Feyenoord niet elf keer winnen", aldus Gouka. "Stel dat Dick Ajax nog in zou halen, ik durf het bijna niet te zeggen, dan moet hij er gewoon mee stoppen, dan moeten we hem als een soort mythe beschouwen." Al is het sowieso nog niet duidelijk of Advocaat zijn contract gaat verlengen. "Feyenoord is in principe zijn laatste club, maar dan moet Feyenoord natuurlijk niet Berghuis verkopen en vervangen door de rechtsbuiten van de A1 en 'succes ermee Dick' zeggen." 

Gerelateerd nieuws
114 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73856 leden - Op dit moment zijn 268 mensen actief, waarvan 107 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved