'Sevilla meldde zich in Rotterdam voor Kökcü'

'Sevilla meldde zich in Rotterdam voor Kökcü'

Feyenoord doet er alles aan om Orkun Kökcü langer aan zich te binden. Eerder werd al bekend dat diverse clubs de middenvelder graag willen overnemen van de Rotterdammers. Voetbal International omschrijft de huidige situatie rondom Kökcü. Achter de schermen speelt momenteel een hoop.

Kökcü kan miljoenen gaan verdienen in het buitenland, maar zichzelf verder ontwikkelen bij Feyenoord is ook een optie. ''Als hij wil, kan hij die krijgen in Sevilla,'' schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. ''Monchi, de technische baas van die club, meldde zich onlangs om te praten over een mogelijke transfer van Kökcü naar Spanje. Betis, de grootste concurrent, heeft ook al laten weten zaken te willen doen, net zoals Valencia. Binnenkort volgen er meer gesprekken.''

''Ook vanuit Engeland is er belangstelling,'' vervolgt de journalist. ''Arsenal volgt de ontwikkeling van Kökcü al een tijd, Chelsea nu ook, en dan zijn er natuurlijk nog de Turkse clubs. Altijd met belangstelling voor talenten met de Turkse nationaliteit. Kortom, als hij zou willen, heeft Kökcü de clubs voor het uitkiezen.'' De 19-jarige middenvelder heeft nog een contract tot 2023 in De Kuip.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties