''Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta''

maandag 24 februari 2020 18:59 102.120 keer bekeken 161 reacties Pro Shots

Georginio Wijnaldum denkt er serieus over na om in de toekomst terug te keren naar de eredivisie en zijn carrière af te sluiten bij Sparta, PSV of Feyenoord. De middenvelder wil lang doorgaan in het profvoetbal, maar wil in gesprek met RTV Rijnmond geen beloftes doen.

"Ik kijk wel eens naar Sparta en dan denk ik: Zo, het zou wel mooi zijn als ik daar in mijn laatste jaren speel,'' begint Wijnaldum. ''In Nederland heb ik bij drie clubs gespeeld en aan alle drie heb ik een heel goed gevoel over gehouden. Maar je kan er maar één kiezen. Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta."

 "De vraag is alleen wanneer het gaat gebeuren. Ik leer ook van andere spelers. Van Nistelrooy had ooit de belofte gedaan om terug te keren, maar op latere leeftijd wilde hij dat niet meer. Wat ik nu meemaak is uniek. Je wil op het hoogste niveau spelen en prijzen pakken. Net als Clarence Seedorf. Mijn droom is om net zolang fit te blijven. Net als hij, Zlatan of Ronaldo. Ik wil tot mijn 38ste op hoog niveau spelen."

Gerelateerd nieuws
161 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 42 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved