''Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta''

''Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta''

Georginio Wijnaldum denkt er serieus over na om in de toekomst terug te keren naar de eredivisie en zijn carrière af te sluiten bij Sparta, PSV of Feyenoord. De middenvelder wil lang doorgaan in het profvoetbal, maar wil in gesprek met RTV Rijnmond geen beloftes doen.

"Ik kijk wel eens naar Sparta en dan denk ik: Zo, het zou wel mooi zijn als ik daar in mijn laatste jaren speel,'' begint Wijnaldum. ''In Nederland heb ik bij drie clubs gespeeld en aan alle drie heb ik een heel goed gevoel over gehouden. Maar je kan er maar één kiezen. Ik zie mezelf wel terugkeren naar Feyenoord, PSV of Sparta."

"De vraag is alleen wanneer het gaat gebeuren. Ik leer ook van andere spelers. Van Nistelrooy had ooit de belofte gedaan om terug te keren, maar op latere leeftijd wilde hij dat niet meer. Wat ik nu meemaak is uniek. Je wil op het hoogste niveau spelen en prijzen pakken. Net als Clarence Seedorf. Mijn droom is om net zolang fit te blijven. Net als hij, Zlatan of Ronaldo. Ik wil tot mijn 38ste op hoog niveau spelen."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties