De Wolf over toekomst: ''Natuurlijk hebben we het er wel over''

De Wolf over toekomst: ''Natuurlijk hebben we het er wel over''

John de Wolf weet nog niet of hij ook volgend seizoen assistent-trainer van Feyenoord is. De oud-speler van de Rotterdamse club vormt momenteel de trainersstaf van Feyenoord met Dick Advocaat, Cor Pot en Said Bakkati. Ook weet De Wolf nog niet of Advocaat volgend seizoen nog voor de groep staat.

"Ik ambieer het hoofdtrainerschap niet", zegt De Wolf bij Ziggo Sport. "In principe ben ik gewoon de ideale assistent omdat ik niet op die stoel wil zitten. Mijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Ik weet niet wat de rest doet. Ik weet ook niets over Advocaat. Dat meen ik serieus, maar natuurlijk hebben we het er wel eens over."

Na het vertrek van Jaap Stam en assistent-trainers Jean-Paul van Gastel, Danny Landzaat en Roy Makaay werd De Wolf aangetrokken. "Sjaak Troost belde me. Daarvoor sprak ik al regelmatig met hem. Ik werd 2,5 jaar geleden gevraagd voor Feyenoord O19, maar toen had ik net bij Spakenburg getekend. Dat kon ik niet maken. Ik had dit niet aan zien komen. Als het gebeurt moet je binnen twee à drie dagen beslissen."

"Ik ben aangetrokken door de club. Een trainer mag één assistent meenemen, de andere twee worden door de club aangewezen. Saïd Bakkati en ik zijn assistenten van de club en Cor Pot is van Advocaat."

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties