De Wolf over toekomst: ''Natuurlijk hebben we het er wel over''

zondag 23 februari 2020 20:42 63.325 keer bekeken 140 reacties Pro Shots

John de Wolf weet nog niet of hij ook volgend seizoen assistent-trainer van Feyenoord is. De oud-speler van de Rotterdamse club vormt momenteel de trainersstaf van Feyenoord met Dick Advocaat, Cor Pot en Said Bakkati. Ook weet De Wolf nog niet of Advocaat volgend seizoen nog voor de groep staat.

"Ik ambieer het hoofdtrainerschap niet", zegt De Wolf bij Ziggo Sport. "In principe ben ik gewoon de ideale assistent omdat ik niet op die stoel wil zitten. Mijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af. Ik weet niet wat de rest doet. Ik weet ook niets over Advocaat. Dat meen ik serieus, maar natuurlijk hebben we het er wel eens over."

Na het vertrek van Jaap Stam en assistent-trainers Jean-Paul van Gastel, Danny Landzaat en Roy Makaay werd De Wolf aangetrokken. "Sjaak Troost belde me. Daarvoor sprak ik al regelmatig met hem. Ik werd 2,5 jaar geleden gevraagd voor Feyenoord O19, maar toen had ik net bij Spakenburg getekend. Dat kon ik niet maken. Ik had dit niet aan zien komen. Als het gebeurt moet je binnen twee à drie dagen beslissen."

"Ik ben aangetrokken door de club. Een trainer mag één assistent meenemen, de andere twee worden door de club aangewezen. Saïd Bakkati en ik zijn assistenten van de club en Cor Pot is van Advocaat."

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 1005 mensen actief, waarvan 262 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved