Malacia: ''Het is een rustige, lieve jongen''

zondag 23 februari 2020 03:40 79.735 keer bekeken 133 reacties Pro Shots

Róbert Boženík heeft Feyenoord de afgelopen twee wedstrijden vier punten opgeleverd met zijn winnende doelpunten, maar de buitenwacht kent de spits nog nauwelijks. Tyrell Malacia kent de spits inmiddels wat beter. "Het is een rustige, lieve jongen."

"Je ziet wel dat hij een ander persoon wordt als hij het veld opgaat en het is mooi dat hij vandaag weer een doelpunt kan bijschrijven", zo vertelt de verdediger voor de camera van het Algemeen Dagblad. De wedstrijd kende ook twee strafschoppen die op z'n minst discutabel waren. "Die eerste heb ik niet kunnen zien, maar bij die tweede, die zij kregen, raakte Justin volgens mij die bal eerst. De speler zei zelf ook dat hij eerst de bal raakte, maar de scheidsrechter zag het anders."

De wedstrijd werd niet onterecht gewonnen, maar het veldspel liet bij Feyenoord te wensen over. "Het was zeker stroef, moeizaam. We hadden wel veel de bal, maar we waren, denk ik, vaak te slordig. Gelukkig hebben we de drie punten kunnen houden." En nu blijft plek twee lonken, zeker als ook volgende week bij PSV de zegereeks voortgezet wordt. "We moeten zeker naar boven kijken. PSV is een concurrent van ons en we moeten daar de drie punten halen, zeker." Hoe dan ook blijft die tweede plek voorlopig het doel. "Het kan gewoon en we doen daar zeker ook alles aan. We kijken van wedstrijd tot wedstrijd, elke wedstrijd is een finale voor ons en tot nu toe pakt dat goed uit."

Gerelateerd nieuws
133 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 41 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 998 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved