Boskamp: ''Advocaat is helemaal gek van Feyenoord''

Boskamp: ''Advocaat is helemaal gek van Feyenoord''

Feyenoord is met Dick Advocaat teruggekeerd in de bovenste regionen van de Eredivisie. De trainer nam in de eerste seizoenshelft de plek van Jaap Stam over en tekende destijds een contract tot het einde van het seizoen. Er klinken steeds meer geluiden dat Advocaat ook volgend seizoen trainer van de club moet blijven.

"Ik spreek Dick nog af en toe, hij is meer met Feyenoord bezig", zegt Jan Boskamp in Veronica Inside. "Hij is helemaal gek van die club. Ik denk dat hij nog wel een jaartje door wil, ik zie hem morgen weer."

"Het is moeilijk, denk ik", voegt Johan Derksen toe. "Ik vind dat Feyenoord recht heeft om te weten wat Dick wil doen. Ik denk dat hij versterkingen wil, maar Feyenoord heeft niet de financiële mogelijkheden om dat nu al te vertellen."

"Nu is het fantastisch, want het is van helemaal niks naar de bovenste plekken gegaan", vult Boskamp aan. "Volgend jaar zijn de verwachtingen veel hoger..."

Lees meer over
Johan Derksen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties