Boskamp: ''Advocaat is helemaal gek van Feyenoord''

vrijdag 21 februari 2020 22:01 69.300 keer bekeken 122 reacties Pro Shots

Feyenoord is met Dick Advocaat teruggekeerd in de bovenste regionen van de Eredivisie. De trainer nam in de eerste seizoenshelft de plek van Jaap Stam over en tekende destijds een contract tot het einde van het seizoen. Er klinken steeds meer geluiden dat Advocaat ook volgend seizoen trainer van de club moet blijven.

"Ik spreek Dick nog af en toe, hij is meer met Feyenoord bezig", zegt Jan Boskamp in Veronica Inside. "Hij is helemaal gek van die club. Ik denk dat hij nog wel een jaartje door wil, ik zie hem morgen weer."

"Het is moeilijk, denk ik", voegt Johan Derksen toe. "Ik vind dat Feyenoord recht heeft om te weten wat Dick wil doen. Ik denk dat hij versterkingen wil, maar Feyenoord heeft niet de financiële mogelijkheden om dat nu al te vertellen."

"Nu is het fantastisch, want het is van helemaal niks naar de bovenste plekken gegaan", vult Boskamp aan. "Volgend jaar zijn de verwachtingen veel hoger..."

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 231 mensen actief, waarvan 41 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved