Dammers: ''Het is altijd leuk om terug te keren in De Kuip''

vrijdag 21 februari 2020 16:53 56.325 keer bekeken 64 reacties Pro Shots

Wessel Dammers maakte in 2017 de overstap van Feyenoord naar Fortuna Sittard, waar hij inmiddels aanvoerder is. Morgen keert de centrale verdediger eenmalig terug in zijn voormalige stadion. "Het is altijd leuk om terug te keren in De Kuip. Dat het in een ander shirt is, maakt het wat aparter."

"Het blijft mijn droom om ooit nog eens in het shirt van Feyenoord daar te spelen. Maar nu telt alleen Fortuna", aldus Dammers tegen Limburg1. "We gaan naar De Kuip met het idee om een goed resultaat neer te zetten. We zullen ons bezig houden met ons eigen spel." 

Fortuns Sittard haalt verreweg de meeste punten in thuiswedstrijden, terwijl Feyenoord dit seizoen juist onder Dick Advcoaat nog ongeslagen is in eigen huis. "We zullen ons focussen op onszelf en ons zo weinig mogelijk laten afleiden door wat er op de tribunes gebeurt." Ook denkt de middenvelder dat Fortuna hoger op de ranglijst zou moeten staan. "We hebben een aantal goede duels gespeeld, maar we hebben ook wedstrijden gehad waarin we onszelf tekort deden. Ik denk dat we meer punten konden behalen."

Gerelateerd nieuws
64 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 1008 mensen actief, waarvan 191 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved