Blinker: ''In het begin was ik absoluut geen fan''

vrijdag 21 februari 2020 10:29 81.325 keer bekeken 74 reacties Pro Shots

Bij Feyenoord is er momenteel veel vertrouwen. De Rotterdammers zijn begonnen aan een opmars in de competitie. Ook Oud-Feyenoorder Regi Blinker ziet de stadionclub groeien. "Ik heb begin dit seizoen nog geroepen dat Feyenoord weleens kon verrassen, maar toen zat ik er helemaal naast, want het ging helemaal niet goed."

Feyenoord presteerde onder Jaap Stam ondermaats. "Toen deze selectie werd samengesteld, kwam er behoorlijk wat ervaring bij. Maar die spelers waren nog niet fit. Ik denk ook dat Stam veel pech heeft gehad met onder andere blessures. Hij kon nooit met een vast team spelen. Bij Advocaat is iedereen fit geworden en is er ook wat bijgekomen.''

De vraag is nu of Feyenoord de huidige vorm kan vasthouden. "Ze hebben die dip al gehad. Daar willen die jongens niet meer naartoe. Met de ervaring die ze nu hebben, ga ik ervan uit dat die gasten elkaar zo scherp houden dat dit niet meer gebeurt. Helemaal met Advocaat erboven op. Ze weten hoe diep ze kunnen vallen qua prestaties."

Advocaat moet het doen zonder Luis Sinisterra. "In het begin was ik absoluut geen fan,'' vertelt Blinker in gesprek met de NOS. ''Maar hij heeft laten zien dat hij echt kwaliteit heeft en beslissend kan zijn. Hij heeft zijn plekje terecht verdiend. Hij zat ook in een goede flow. Dat wordt echt een gemis. Nu moet je weer met Sam Larsson spelen, die hij eigenlijk uit het elftal had gespeeld."

Gerelateerd nieuws
74 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1393 mensen actief, waarvan 321 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved