Blinker: ''In het begin was ik absoluut geen fan''

Blinker: ''In het begin was ik absoluut geen fan''

Bij Feyenoord is er momenteel veel vertrouwen. De Rotterdammers zijn begonnen aan een opmars in de competitie. Ook Oud-Feyenoorder Regi Blinker ziet de stadionclub groeien. "Ik heb begin dit seizoen nog geroepen dat Feyenoord weleens kon verrassen, maar toen zat ik er helemaal naast, want het ging helemaal niet goed."

Feyenoord presteerde onder Jaap Stam ondermaats. "Toen deze selectie werd samengesteld, kwam er behoorlijk wat ervaring bij. Maar die spelers waren nog niet fit. Ik denk ook dat Stam veel pech heeft gehad met onder andere blessures. Hij kon nooit met een vast team spelen. Bij Advocaat is iedereen fit geworden en is er ook wat bijgekomen.''

De vraag is nu of Feyenoord de huidige vorm kan vasthouden. "Ze hebben die dip al gehad. Daar willen die jongens niet meer naartoe. Met de ervaring die ze nu hebben, ga ik ervan uit dat die gasten elkaar zo scherp houden dat dit niet meer gebeurt. Helemaal met Advocaat erboven op. Ze weten hoe diep ze kunnen vallen qua prestaties."

Advocaat moet het doen zonder Luis Sinisterra. "In het begin was ik absoluut geen fan,'' vertelt Blinker in gesprek met de NOS. ''Maar hij heeft laten zien dat hij echt kwaliteit heeft en beslissend kan zijn. Hij heeft zijn plekje terecht verdiend. Hij zat ook in een goede flow. Dat wordt echt een gemis. Nu moet je weer met Sam Larsson spelen, die hij eigenlijk uit het elftal had gespeeld."

Lees meer over
Luis Sinisterra Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties