Telegraaf: Kwestie van tijd voordat Advocaat contract verlengt

vrijdag 21 februari 2020 00:59 96.310 keer bekeken 224 reacties Pro Shots

De terugkeer van Sjaak Troost in de RvC van Feyenoord leek lange tijd een heet hangijzer, maar na de huidige ontwikkelingen bij Feyenoord kan hem zijn plek in de raad niet meer ontzegd worden volgens journalist Valentijn Driessen. "Het eindoordeel dat over acht dagen geveld mag worden, kan niet anders dan positief uitvallen voor Troost." 

"Met het aanstellen van Dick Advocaat nam Troost de beste beslissing in De Kuip afgelopen anderhalf jaar en stond daarmee aan de basis van de wederopstanding van Feyenoord na de dramatische periode onder Jaap Stam. Terwijl Troosts voorganger Martin van Geel, de rvc en de Vrienden van Feyenoord Advocaat een half jaar eerder niet over de streep konden trekken. Sinds Advocaat op 30 oktober 2019 aan de knoppen zit, zijn de goede resultaten gekomen", aldus Driessen in zijn column in De Telegraaf.

"Alle reden om Advocaat ook voor volgend seizoen binnenboord te houden. Zijn houdbaarheidsdatum is nog lang niet verstreken en dat weten Troost en technisch directeur Frank Arnesen ook. Volgens Advocaat mag hij nog even nadenken over een nieuw dienstverband, maar weten Feyenoord en hij naar eigen zeggen hoe de gezamenlijke toekomst eruit komt te zien en zitten partijen regelmatig aan tafel over de personele invulling van de selectie voor volgend seizoen. Vandaar dat het slechts dagen tellen is alvorens Feyenoord en Advocaat bekendmaken het contract van de Hagenaar te verlengen tot medio 2021."

Driessen somt ook nog op wat Troost allemaal voor Feyenoord betekend heeft de afgelopen maanden. "Naast het binnenhalen van Advocaat maakte Troost ook de transfers van talenten als Senesi en Robert Bozenik mogelijk, verlengde hij het contract met aanvoerder Berghuis ondanks serieuze interesse van PSV, kreeg hij miljoenen euro’s voor Tonny Vilhena en Jeremiah St. Juste en schaarde zich achter Frank Arnesen als z’n opvolger."

Gerelateerd nieuws
224 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74759 leden - Op dit moment zijn 1004 mensen actief, waarvan 158 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved