Advocaat over Sinisterra: ''Gaan binnenkort bij hem langs''

donderdag 20 februari 2020 15:52 85.685 keer bekeken 138 reacties Pro Shots

Feyenoord telt in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard veel blessures: zowel Nicolai Jörgensen, Eric Botteghin als Oguzhan Özyakup zijn niet inzetbaar. Waar die drie op het eerste gezicht kampen met lichte blessures daar zijn de zorgen over Luis Sinisterra veel groter, want de vleugelaanvaller staat op z'n minst een half jaar aan de kant met een knieblessure.

"Zo heb je twee weken lang geen blessures en nu wel,'' zegt Advocaat. ''Het is erg sneu voor die jongen dat hij er zo lang uit is. Luis is dinsdag geopereerd en we gaan binnenkort als staf bij hem langs, maar hebben vanochtend al iets voor hem ingesproken. Maar hij is jong en ik ben ervan overtuigd dat hij sterk terug zal komen."

Róbert Boženík krijgt door het blessureleed eerder dan verwacht zijn kans als basisspeler. "Hij is op dit moment de tweede spits in de selectie en zal dus zaterdag starten", aldus Advocaat op het clubkanaal van Feyenoord.

Gerelateerd nieuws
138 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73547 leden - Op dit moment zijn 768 mensen actief, waarvan 236 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved